Fakta

Harry Edward Styles
 Harry är född den 1 februari 1994 och flyttade till Holmes Chapel, Cheschire när han var 3-5 år. Hans mamma heter Anne och hans pappa heter Des, Harry har en äldre syster som heter Gemma. När han var 7 är så skillde sig Anne och Des och nu är Anne tillsammans med en man som heter Robin Twist. Innan X-Factor så var Harry sångare i ett band som hette "White Eskimo". På hans audition till X-Factor sjöng han "Isn't she lovely". 
Harry är den i 1D som är känd för att gillar katter och äldre kvinnor. 
 
 
Niall James Horan
 Niall är född den 13 september 1993 i Mullingar, Irland. Hans mamma och pappa heter Maura och Bobby och han har en äldre bror som heter Greg, så Niall är den enda i bandet som har en bror. Maura och Bobby skillde sig när Niall var 5 år. På hans X-Factor audition sjöng han "So sick". Han är den i bandet som är känd för atthan äter hela tiden, och hans favorit restaurang är Nando's. 
 
 
Liam James Payne
Liam är född den 29 augusti 1993 i Wolverhampton, West Midlands, England. Han föddes 3 veckor för tidigt och hans mamma heter Karen hans pappa heter Geroff, han har två äldre systrar som heter Ruth och Nichola. Liam sökte in till X-Factor för första gången när han var 14 , men åkte ut vid Judges house efter att Simon Cowell tyckte att han för för ung. Men han var 16 sökte han in igen med låten "Cry me a river" och gick då vidare för att juryn tyckte att Liam hade mognat lite. Liam har varit ihop med dansaren Danielle Peazer men det tog slut i september 2012. Liam är känd i bandet som den som inte gillar skedar. 
 
 
Zayn Jawaad Malik
Zayn är född den 12 januari 1993 i West Lane Baildon, Bradford, England. På X-Factor uppträdde han med låten
"Let me love you". Zayn är muslim och äter inte gris och hans favorit mat är kyckling, hans mamma heter Patricia och hans pappa Yaser och är från Pakistan. Han har tre systrar som heter Doniya, Waliyha och Safaa. Zayn har flera tatueringar och egentligen stavas han "Zain" men föredrar Zayn. Han är den i bandet som är känd för han gillar speglar, och enligt de andra så speglar han sig hela tiden.  Han är ihop med Perrie Edwards från bandet Little Mix. 
 
 
Louis William Tomlinson
Louis är född den 24 december 1991 i Doncaster, South Yorkshire, England. Hans mamma heter Johanna och hans pappa heter Mark, han har fyra systrar som heter Charlotte, Felicite och tvilingarna Daisy och Phoebe. Louis föräldrar skilde  sig 2011, och på hans audition sjöng han låten "Hey there Delailah". Han bor tillsammans med Harry och han har enflickvän som heter Eleanor Calder och är modell. Louis är den i bandet som är känd för att gilla tjejer som äter morötter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback